Tillbaka till Medlem

Beställ klubbkläder!

Trimtex webshop öppnar snart!

Nedan följer information från Trimtex om hur du går tillväga för att logga in i webshopen: Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.
 
Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här:https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: 
https://trimtex.se/sv/search?cgid=StockeTsJarnetNS 
Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen. ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in” Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: STSJ22 

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html
När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.

Här ser du några exempel på kläder som finns, mycket mera finns i shoppen!!

Permalänk till denna artikel: https://www.stocketriathlon.se/?page_id=2156