«

»

Maj 30

Skriv ut detta Inlägg

Team Sportia Umeå Triathlon

Välkommen till Team Sportia Umeå Triathlon!

6 augusti 2017 • Nydala, Umeå

– Utmana dig själv eller dina vänner! –

Årets tävling kommer att hållas vid södra Nydala. Tävlingen kommer alltså att påminna om det gamla upplägget som kördes för 2014. Det kommer att köras en motionssprint, olympisk distans och motionsstafett.
Motionssprinten är nybörjarvänlig och perfekt för dig som vill testa triathlon!

Simningen kommer att ske i Nydalasjön. Cykelbanan går på Täfteåvägen mot Sävar. Den avslutande löpningen kommer att gå på grusvägarna runt Nydalasjön. Information om öppna träningar kommer på Facebook!

Läs mer om tävlingen >>

Till anmälan >>

Permalänk till denna artikel: http://www.stocketriathlon.se/?p=1406

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>